• KAM Redovisning AB har blivit utnämnt till DI-gasell igen! Första DI-gasell fick bolaget år 2015. I Sverige finns det över 1 000 000 företag, varav 1 200 tilldelas DI Gasell 2019 av Dagens Industri! Vi är ett av de 0,13% snabbast växande bolagen i Sverige!

    Läs mer
  • KAM Redovisning AB är medlemmar i SRF konsulterna som är den äldsta och ledande branschorganisationen för Auktoriserade Redovisningskonsulter. Auktoriserad redovisningsbyrå skapar förtroende hos både finansiärer och myndigheter, kvalitet i redovisning och rapportering är avgörande för företagets utveckling och framgång. Rätt beslutsunderlag ger möjlighet till ökad lönsamhet och god likviditet.

    Läs mer
  • KAM Redovisning AB har uppnått AAA, högsta kreditvärdighet av kreditcertifieringsföretaget Bisnode. För att uppnå högsta kreditvärdighet krävs att företaget har en mycket stark finansiell ställning och att företaget också är generellt väsentligt bättre än andra företag, i sin bransch. AAA är ett kvalitetsbevis på att företaget har en ekonomi som är bland de bästa i Sverige, opåverkade av konjunktur.

    Läs mer

SRF Auktoriserad Redovisningsbyrå

För att säkerställa att du får rätt hjälp med ditt företags redovisning, löner, deklarationer, bokslut och värdefull ekonomisk rådgivning är det viktigt att ta hjälp av någon som har rätt kompetens inom området. En Auktoriserad Redovisningskonsult eller Auktoriserad Lönekonsult ha dokumenterade kunskaper inom området, är uppdaterad på gällande lagar och regelverk och har flerårig erfarenhet i yrket. En trygghet för företaget och positivt för affärerna.

Vi strävar alltid efter att samarbetet med våra kunder blir långsiktigt med engagemang, tillgänglighet och hög kompetens från vår sida.

Denna webbplats använder cookies
Integritetspolicy OK