• VISMA ACCOUNTING AWARDS 2020

  Vi är Sveriges bästa redovisningsbyrå! Visma Accounting Awards är pris som delas ut av Visma Spcs med syftet att hylla redovisningsbyråer. Sveriges bästa redovisningsbyråer hjälper företagare att utvecklas och nå sina mål.
  De bygger också arbetsplatser med en fantastisk kultur som stöttar medarbetarna i att nå sin fulla potential.

  Läs mer
 • MÄSTERGASELL 2020

  KAM Redovisning har utsetts till Gasellföretag 2020. Vi har blivit utnämnda till årets Gasellföretag – 2020, 2019 och 2015. Mindre än 1 procent av Sveriges snabbast växande företag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag. KAM Redovisning tillhör denna skara. Vi kan nu även titulera oss MästerGasell. För att erhålla denna utmärkelse skall man ha blivit Gasellföretag minst 3 gånger.

  Läs mer
 • AUTORISERAD REDOVISNINGSBYRÅ 2018

  KAM Redovisning AB är medlemmar i SRF konsulterna som är den äldsta och ledande branschorganisationen för Auktoriserade Redovisningskonsulter.
  Auktoriserad redovisningsbyrå skapar förtroende hos både finansiärer och myndigheter, kvalitet i redovisning och rapportering är avgörande för företagets utveckling och framgång.

  Läs mer

SRF Auktoriserad Redovisningsbyrå

 

För att säkerställa att du får rätt hjälp med ditt företags redovisning, löner, deklarationer, bokslut och värdefull ekonomisk rådgivning är det viktigt att ta hjälp av någon som har rätt kompetens inom området. En Auktoriserad Redovisningskonsult eller Auktoriserad Lönekonsult ha dokumenterade kunskaper inom området, är uppdaterad på gällande lagar och regelverk och har flerårig erfarenhet i yrket. En trygghet för företaget och positivt för affärerna.

 

Vi strävar alltid efter att samarbetet med våra kunder blir långsiktigt med engagemang, tillgänglighet och hög kompetens från vår sida.

Denna webbplats använder cookies
Integritetspolicy OK