KAM Redovisning AB

Vi är en expansiv redovisningsbyrå i Stockholm med ambitiösa
framtidsplaner. Vi arbetar strukturerat och proaktivt för att förverkliga dessa. Sedan 2004 har vi levererat kvalificerade redovisnings och lönetjänster till företag i Sverige och Europa. Vi har drygt 350 kunder och det kommer hela tiden fler.


Vad kan vi hjälpa er med?

Vi är experter på redovisning, ekonomi, lön och administration. Vi är en värdefull och kompetent resurs som kan hjälpa dig med allt från löpande bokföring, bokslut och deklaration till kvalificerad ekonomisk rådgivning.

Vi står för kvalitet, kommunikation och kompetens. Genom ett nära samarbete med våra kunder utformar vi lösningar som effektiviserar verksamheter och får företag att växa.                                                             

Vi tar hand om redovisningen, du fokuserar på kärnverksamheten och tillsammans når vi resultat.

Vi är auktoriserad redovisningsbyrå som är medlem i SRF Konsulterna – en garanti för kompetens, kvalitet och utveckling.

Vi arbetar enligt SALK – Svensk standard för Auktoriserade Lönekonsulter SALK är en unik produkt framtagen av SRF konsulterna för lönebranschen och ses som en bruksanvisning för löneprocesser.

Läs mer

Medarbetare

Våra tjänster

Vi erbjuder hjälp med att starta och driva företag samt erbjuder kvalificerad skatterådgivning för att optimera verksamheten på bästa sätt. För att säkerställa att du får rätt hjälp med ditt företags redovisning, löner, är det viktigt att anlita någon som har rätt kompetens på området. Våra medarbetare har flerårig erfarenhet inom yrket, besitter dokumenterad kompetens och håller sig kontinuerligt uppdaterade avseende gällande lagar och regelverk. En trygghet för företaget och positivt för affärerna.

Denna webbplats använder cookies
Integritetspolicy OK