Redovisningsbyrå

Årsredovisning

Söker ni efter en redovisningsbyrå som erbjuder kvalitativ årsredovisning för företag? KAM Redovisning AB erbjuder lättförståelig årsredovisning för stora, större och mindre företag i hela Sverige. Vi arbetar i Stockholm, men vi erbjuder årsredovisning för företag i hela Sverige och för alla som hellre arbetar med sitt företag än sliter med en årsredovisning. Att skapa en årsredovisning är något som vi är duktiga på och tar gärna hand om er årsredovisning så att ni på ert företag kan ägna er åt annat som företaget.

Löneadministration

Förklarande årsredovisning

När ni anlitar oss för sammanställning av er årsredovisning, presenterar vi den för er innan vi skickar in den till Skatteverket. För oss är alla våra kunder väldigt viktiga och vi värnar om alla våra kunders företag. Vi lägger gärna både tid och energi på att upprätta en årsredovisning som gör att ni ser hur det är ställt med företagets likviditet, soliditet, balansräkning och bokslut. Med en årsredovisning sammanställer vi alla ekonomiska händelser som har skett under året som har gått, i ert företag.

Det bildar ett utmärkt dokument för att utvärdera er verksamhet under året som har gått. Genom att upptäcka hur det egna företagets ekonomi har fungerat under den tid som årsredovisningen omfattar, så blir det har lättare att fatta viktiga beslut inför framtiden. Och vi välkomnar kunder över hela Sverige, trots att vårt kontor finns i Stockholm, då hela årsredovisningen kan ske och presenteras digitalt.

Så arbetar vi

När vi får allt underlag från er kan vi sätta igång med det viktiga arbetet med er årsredovisning.

Det som vi behöver är er:

  • bokföring
  • verksamhetsberättelse
  • redovisningar
  • skatte- och momsbetalningar
  • deklarationer
  • löneadministration

Vi är mycket noga med att allt vårt arbete ska vara så transparent som möjligt. Därför redovisar vi allt som vi har kommit fram till, så att ni själva kan följa arbetet både digitalt och med hjälp av alla underlag som ni ger oss. Vi är alltid öppna med hur vår arbetsmetod fungerar och vi arbetar strikt enligt God redovisningssed och med största möjliga öppenhet. Alla våra kunder ska förstå hur årsredovisningen har kommit till och vilka underlag som bildar de olika delarna i årsredovisningen.

Alla våra priser är kostnadseffektiva. I regel håller vi nere våra priser jämfört med marknadens priser. Om ni jämför dem kommer ni att se att allt som vi arbetar med är mycket kostnadseffektivt. Detta är mycket viktigt för oss, att kunna erbjuda kvalitativa tjänster men till ett kostnadseffektivt pris, eftersom de allra flesta företag inte vill lägga dyra pengar på tjänster och produkter. För oss är det viktigaste att erbjuda lägre priser än andra, men med större kompetens och kunnighet.

Inkomstdeklaration

Digitalt och personligt sedan 2004

Denna webbplats använder cookies
Integritetspolicy OK