KAM Redovisning ha blivit certifierad av Great Place to Work®:dec 2021-nov 2022 och nov 2022-nov 2023. Den prestigefyllda utmärkelsen bygger helt på vad nuvarande medarbetare säger om sin erfarenhet av att arbeta på hos oss. I år säger 93 % av de anställda att KAM Redovisning är ett bra ställe att arbeta på.

Vi är Sveriges bästa redovisningsbyrå 2020. Visma Accounting Awards är pris som delas ut av Visma Spcs med syftet att hylla redovisningsbyråer. Sveriges bästa redovisningsbyråer hjälper företagare att utvecklas och nå sina mål. 

KAM Redovisning är utsedda till Superföretag 2021! Ett Superföretag måste uppfylla ett antal högt ställda kriterier. Förutom att öka i både omsättning och vinst ska också visas på långsiktighet och stabilitet i affären.

KAM Redovisning AB är medlemmar i SRF konsulterna som är den äldsta och ledande branschorganisationen för Auktoriserade Redovisningskonsulter. Auktoriserad redovisningsbyrå skapar förtroende hos både finansiärer och myndigheter, kvalitet i redovisning och rapportering är avgörande för företagets utveckling och framgång.

KAM Redovisning har utsetts till Gasellföretag 2020. Mindre än 1 procent av Sveriges snabbast växande företag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag. KAM Redovisning tillhör denna skara. Vi kan nu även titulera oss MästerGasell. För att erhålla denna utmärkelse skall man ha blivit Gasellföretag minst 3 gånger.

Återigen är vi certifierad redovisningsbyrå hos Visma SPCS! Certifieringsprov är ett bevis för att man har uppvisat mycket goda kunskaper i Visma eEkonomi. Certifierad medarbetare besitter kunskap om hur de själva samt deras kunder arbetar smart med Visma eEkonomi, tillvalstjänster och tredjepartsleverantörer.

Våra utmärkelser

2022

2021

2019

2014

Denna webbplats använder cookies
Integritetspolicy OK