Vi är Sveriges bästa redovisningsbyrå 2020

VISMA ACCOUNTING AWARDS 2020
Vi är Sveriges bästa redovisningsbyrå 2020

Stort tack till våra fantastiska kunder!!!

Visma Accounting Awards är pris som delas ut av Visma Spcs med syftet att hylla redovisningsbyråer. Kunder och medarbetare får nominera Sveriges bästa redovisningsbyråer och vi är så otroligt stolta - Vi vann det absolut finaste priset - Företagarnas pris 2020. Sveriges bästa redovisningsbyråer hjälper företagare att utvecklas och nå sina mål. De bygger också arbetsplatser med en fantastisk kultur som stöttar medarbetarna i att nå sin fulla potential.

Juryns motivering:
Företagarnas pris går till en älskad byrå som satsar på kommunikation och rådgivning och som hjälper företagare att växa i sin yrkesroll.
Kunderna älskar den här byrån, där kommunikation och rådgivning är ledord. “Vi får alltid ett individuellt bemötande som går långt utöver det förväntade. Byrån kan förklara ekonomi så att jag känner mig trygg och framgångsrik. Tack vare KAM kunde vi utföra våra uppdrag i Sverige”, är några omdömen. Den här byrån har utan tvekan hjälpt många företagare att växa som yrkesmänniskor. När det händer växer också Sveriges företag.

Vi är så glada! Ett kvitto och en bekräftelse på att det vi gör för våra kunder är rätt och att de uppskattar vårt engagemang.

Föregående artikel Nästa artikel

Denna webbplats använder cookies
Integritetspolicy OK