Inkomstdeklaration

Vi på KAM Redovisning AB tar gärna hand om er inkomstdeklaration. Ända sedan starten av vårt företag har vi tagit hand om inkomstdeklarationer åt andra företag. Vi erbjuder kompetenta tjänster för inkomstdeklaration för er förening, stiftelse eller firmas del, som ert deklarationsombud. Har ni däremot ett företag, behöver vi inte gå in som deklarationsombud.

Bokslut

Breda tjänster för ert företag

Vi kan göra hela inkomstdeklarationen åt er, som ni sedan sänder in till Skatteverket. Men innan det presenterar vi gärna utformningen och sammanställningen av vår inkomstdeklaration för er, så att det inte blir någon överraskning när utfallet sedan kommer. Vi är noga med att alltid arbeta transparent så att alla våra kunder förstår hur vi har kommit fram till de siffror som vi presenterar.

Därför möter vi gärna er, antingen digitalt eller i ett fysiskt möte här i Stockholm och går igenom er inkomstdeklaration. Det är viktigt att ni som är våra kunder förstår hur vi har kommit fram till den inkomstdeklaration som vi presenterar för er. För oss är det viktigt att visa vilka era viktiga siffror är och vad de betyder, hur vi har kommit fram till de siffror som vi har kommit fram till i inkomstdeklarationen och är därför noggranna med att på ett öppet sätt visa hur allt har räknats fram. Vi presenterar gärna våra arbetsmetoder och hänvisar till er bokföring.

Konkurrenskraftiga priser

Alla våra priser sker med stor kostnadseffektivitet. Om ni jämför våra priser mot marknadens, kommer ni att se att allt vårt arbete sker på ett mycket kostnadseffektivt sätt. Vi har sett att detta är väldigt viktigt för de allra flesta företag som inte vill lägga dyra pengar på tjänster och produkter. För oss är det viktigt att erbjuda lägre priser än andra, men erbjuda större kompetens och kunnighet.
Förutom att erbjuda inkomstdeklaration för våra kunder, erbjuder vi även:

  • årsredovisning och redovisning
  • skattekonsultation
  • bokslut
  • affärsrådgivning
  • likviditetsplanering

Om KAM Redovisning

KAM Redovisning har funnits ända sedan 2004. Under dessa 18 år vi vuxit till ett internationellt företag som finns i Sverige och Polen. Då började vi med endast en tusenlapp på fickan och arbetade främst med bokföring, bokslut och redovisning. Men med tiden har våra tjänster vuxit att innefatta mer än så. 5 år senare hade KAM Redovisning utökats från att vara ett enmansföretag till ett företag med ett 20-tal anställda och med 180 kunder.
Ända sedan starten har vi arbetat som ekonomiska rådgivare åt andra företag och har sett det som vår främsta uppgift. Vårt mål är att på ett lättbegripligt sätt förklara bokslutets, årsredovisningens eller i detta fall inkomstdeklarationens siffror för våra kunder. Genom att upptäcka hur det egna företagets ekonomi fungerar, så kan våra kunder fatta viktiga beslut inför framtiden.

Digitalt och personligt sedan 2004

Denna webbplats använder cookies
Integritetspolicy OK