Redovisningsbyrå

Inkomstdeklaration

Vi på KAM Redovisning AB tar gärna hand om er inkomstdeklaration. Ända sedan starten av vårt företag har vi tagit hand om inkomstdeklarationer åt andra företag. Vi erbjuder kompetenta tjänster för inkomstdeklaration för er förening, stiftelse eller firmas del, som ert deklarationsombud. Har ni däremot ett företag, behöver vi inte gå in som deklarationsombud.

Bokslut

Breda tjänster för ert företag

Vi kan göra hela inkomstdeklarationen åt er, som ni sedan sänder in till Skatteverket. Men innan det presenterar vi gärna utformningen och sammanställningen av vår inkomstdeklaration för er, så att det inte blir någon överraskning när utfallet sedan kommer. Vi är noga med att alltid arbeta transparent så att alla våra kunder förstår hur vi har kommit fram till de siffror som vi presenterar.

Därför möter vi gärna er, antingen digitalt eller på plats här i Stockholm och går igenom er inkomstdeklaration. Det är viktigt att ni som är våra kunder förstår hur vi har kommit fram till den inkomstdeklaration som vi presenterar för er. För oss är det viktigt att visa vilka era viktiga siffror är och vad de betyder, hur vi har kommit fram till de siffror som vi har kommit fram till i inkomstdeklarationen och är därför noggranna med att på ett öppet sätt visa hur allt har räknats fram. Vi presenterar gärna våra arbetsmetoder och hänvisar till er bokföring.

Inkomstdeklaration
ekonom

Konkurrenskraftiga priser

Alla våra priser sker med stor kostnadseffektivitet. Om ni jämför våra priser mot marknadens, kommer ni att se att allt vårt arbete sker på ett mycket kostnadseffektivt sätt. Vi har sett att detta är väldigt viktigt för de allra flesta företag som inte vill lägga dyra pengar på tjänster och produkter. För oss är det viktigt att erbjuda lägre priser än andra, men erbjuda större kompetens och kunnighet.
Förutom att erbjuda inkomstdeklaration för våra kunder, erbjuder vi även:

  • årsredovisning och redovisning
  • skattekonsultation
  • bokslut
  • affärsrådgivning
  • likviditetsplanering

 

 

 

Om KAM Redovisning

KAM Redovisning har funnits ända sedan 2004 och är en auktoriserad redovisningsbyrå som är medlem i SRF Konsulterna. Det innebär att hos oss arbetar både en auktoriserad redovisningskonsult och auktoriserad lönekonsult. I alla våra redovisningsuppdrag arbetar vi enligt REX och SALK. REX är en giltig standard för alla slags redovisningsuppdrag, och vi arbetar enligt kvalitetssäkrade rutiner på ett effektivt sätt. Att vi arbetar med SALK innebär att vi arbetar enligt normgivande standard för auktoriserade lönekonsulter. Detta ger oss stöd och sätt att kvalitetssäkra löneprocesserna. Därför kan du som är vår kund, vara säker på att vi erbjuder kvalitet i alla våra tjänster.
Dessutom arbetar vi på ett transparent sätt, och du kan alltid följa din egen redovisning, bokföring, lönehantering och inkomstdeklaration genom att logga in på Visma SPCS och Fortnox.

ekonomer

Alltid konkurrenskraftiga priser samt erfaren och kompentent personal!

Digitalt och personligt sedan 2004

Denna webbplats använder cookies
Integritetspolicy OK