Redovisningsbyrå

Löneadministration

Tycker du att löneadministration är tråkig, enahanda och trist? Då ska du lämna över löneadministrationen till oss. Med vår löneadministration får du tid och energi att göra det som du är bäst på. Vi på KAM Redovisning AB är duktiga på löneadministration och något som vi gärna gör så att du kan ägna din viktiga tid till själva företagets kärnverksamhet.

Inkomstdeklaration

Kostnadseffektiv löneadministration

Jämför du våra priser mot marknadens, kommer du att se att allt som vi arbetar med är mycket kostnadseffektivt. Detta är mycket viktigt för de allra flesta företag då de flesta inte vill lägga dyra pengar på tjänster och produkter. För oss är det viktigt att erbjuda lägre priser än våra konkurrenter, men med större kompetens och kunnighet. Våra löneadministratörer är duktiga ekonomer, och allt vårt arbete sker digitalt i Visma SPCS och Fortnox, vilket underlättar och gör så att löneadministrationen går snabbare.

Inkomstdeklaration
ekonomer

Att ägna sig åt löner kan vara mycket svårare än man tror, men vi hjälper er gärna med er löneadministration. Det som kanske är svårt för andra, är lätt för oss. Vi har stor kunskap och rutiner för vår löneadministration och kan därför erbjuda kvalitativ och noggrann löneadministration. Att betala ut sjukpenning, pensioner, inkomstskatter och arbetsgivaravgifter tar tid och energi som du kanske hellre vill lägga på annat.

 

 

 

 

Låt oss ta hand om er löneadministration, så att du kan fokusera på ditt företag!

Allt vårt arbete sker numera digitalt, vilket underlättar för er att logga in och i realtid se hur det går med er löneadministration. Har lönerna betalats ut? Har rätt person fått rätt lön? Allt sådant kan du se i vår digitala löneadministration. Vi arbetar på ett mycket transparent arbetssätt och låter alla våra kunder se hur löneadministrationen går till och vilka löner som de anställda får från företaget. Vi ser dessutom till att hänga med i utvecklingen och känna till om vilka avdrag som är giltiga vid en löneadministration.

 

 

 

 

ekonomer
Bokslut

Digitala möten eller på plats i Stockholm

Allt vårt arbete sker digitalt och vi använder Visma SPCS och Fortnox. Därför spelar det ingen roll var i landet som ert företag finns. Med hjälp av våra digitala program kan du i realtid följa löneadministrationen. Och det kännetecknar allt vårt arbete; det sker alltid transparent så att våra kunder exakt ska kunna se hur vi har hanterar er löneadministration.

När vi sköter löneadministrationen åt er så har vi även underlag till er bokföring, redovisning, inkomstdeklaration och bokslut. Vi erbjuder även tjänster inom allt detta, förutom löneadministration, så ta kontakt med oss och berätta om du behöver hjälp med er löneadministration.

 

Om KAM Redovisning

KAM Redovisning är ett företag som finns i Sverige och Polen och som startades 2004. Ända sedan starten har vi arbetat som ekonomiska rådgivare för andra företag och har sett det som vår främsta uppgift att på ett lättbegripligt sätt förklara alla siffror för våra kunder. Genom att upptäcka hur företagets ekonomi fungerar, så har våra kunder haft lättare att fatta viktiga beslut inför framtiden.
Vi startade själva med en tusenlapp på fickan och arbetade främst med bokföring, bokslut och redovisning, men med tiden har våra tjänster vuxit att innefatta mer än så. Idag har KAM Redovisning ett 20-tal anställda och mer än 180 kunder.

 

 

ekonom

Är det tradigt att sköta all lön? KAM har lång erfarenhet och är experter på att ta hand om löneadministrationen!

Digitalt och personligt sedan 2004

Denna webbplats använder cookies
Integritetspolicy OK