Redovisningsbyrå

Bokslut

Har du ett företag som behöver extern hjälp för att göra bokslut i ditt företag? Då är du välkommen till oss på KAM Redovisning AB! Vi erbjuder tjänster för ert bokslut. Det gör vi för alla slags företag över hela Sverige. Vi har kompetensen att sköta bokslut oavsett storlek på ert företag eller hur komplicerade organisation eller struktur ni har på er verksamhet.
Vi tar gärna hand om ert företags bokslut.

Utmärkelser

Engagerar oss i ert bokslut

Vi är en mindre firma med en kapacitet att ta emot större kunder som våra kunder för bokslut. Så välkommen till oss som presenterar bokslut på ett engagerat sätt för alla våra kunder. Varje kund är nämligen värdefull för oss och vi månar om våra kunders företag, likviditeten, framtiden och framgångarna.

Vi arbetar i Stockholm och vänder oss till alla slags företag i hela Sverige. Eftersom vi arbetar uteslutande digitalt, är det både nära och konkret även när våra kunder befinner sig i andra änden av vårt avlånga land.
Att själv ta hand om sitt bokslut kan sluka tid och energi, kanske sådant som du inte har för att administrera ditt företags bokslut.

Vår strävan är att alltid tolka de siffror som ditt bokslut bildar, till ord som vi alla kan förstå.
Med ett bra bokslut kan du nämligen med egna ögon se hur det står till med företaget. Bokslutet talar om för oss hur bra det går med ekonomin i företaget, och att bry sig om ekonomin har blivit allt viktigare då det ger oss utrymme för expansion, nyanställningar, marknadsföringskampanjer.

Eller så talar de om för oss att det är dags att se över sina utgifter och avlägsna alla onödiga utgifter. Det kan även vara dags att satsa på större intäkter och minska utgifterna. Bokslutet ger dig en karta över din nuvarande situation och kan visa dig vart du är på väg, kan rätta vägen dit du vill för att ditt företag ska bli så framgångsrikt som möjligt.

Dessa tjänster erbjuder vi

Förutom att erbjuda bokslut med hög kvalitet, kan vi även erbjuda andra och breda tjänster. Alla vi som arbetar på KAM Redovisning har utbildning till ekonomer och har stor erfarenhet av de olika delarna som bildar ett företags ekonomi. Ett bokslut är väldigt viktigt att få klar i tid inför skattedeklaration. Vi hjälper dig som har ett företag som behöver få ett bokslut i slutet av året.
Förutom det kan vi erbjuda:

  • Löpande redovisning
  • Löneadministration
  • Finansiell rapportering
  • Skatteplanering
  • Ta fram olika rapporter

Ta gärna kontakt så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag med en sund ekonomi och balans mellan intäkter och utgifter!

Om KAM Redovisning

KAM Redovisning är ett av landets bästa redovisningsbyråer som startade 2004. Idag har KAM Redovisning ett 20-tal anställda och mer än 180 kunder. Numera är vi medlem i SRF Konsulterna och kan erbjuda både en auktoriserad redovisningskonsult och auktoriserad lönekonsult. Vi som arbetar på Kam Redovisning arbetar enligt REX och SALK, vilket innebär att alla våra kunder får hög kvalitet i alla våra rutiner med stor effektivitet. Dessutom arbetar vi Visma SPCS och Fortnox bokförings- och redovisningsprogram. Våra kunder kan själva logga in och se alla bokslut i närtid.

Inkomstdeklaration

Digitalt och personligt sedan 2004

Denna webbplats använder cookies
Integritetspolicy OK