Redovisningsbyrå

Bokslut

Har du ett företag som behöver extern hjälp för att göra bokslut i ditt företag? Då är du välkommen till oss på KAM Redovisning AB! Vi erbjuder tjänster för ert bokslut. Det gör vi för alla slags företag över hela Sverige. Vi har kompetensen att sköta bokslut oavsett storlek på ert företag eller hur komplicerade organisation eller struktur ni har på er verksamhet.
Vi tar gärna hand om ert företags bokslut.

Utmärkelser

Vi tar hand om ert bokslut

Vi är en mindre firma med en kapacitet att ta emot större kunder som våra kunder för bokslut. Så välkommen till oss som presenterar bokslut på ett engagerat sätt för alla våra kunder. Varje kund är nämligen värdefull för oss och vi månar om våra kunders företag, likviditeten, framtiden och framgångarna.

Vi arbetar i Stockholm och vänder oss till alla slags företag i hela Sverige. Eftersom vi arbetar uteslutande digitalt, är det både nära och konkret även när våra kunder befinner sig i andra änden av vårt avlånga land.
Att själv ta hand om sitt bokslut kan sluka tid och energi, kanske sådant som du inte har för att administrera ditt företags bokslut.

 

Inkomstdeklaration

Dessa tjänster erbjuder vi

Förutom att erbjuda bokslut med hög kvalitet, kan vi även erbjuda andra och breda tjänster. Alla vi som arbetar på KAM Redovisning har utbildning till ekonomer och har stor erfarenhet av de olika delarna som bildar ett företags ekonomi. Ett bokslut är väldigt viktigt att få klar i tid inför skattedeklaration. Vi hjälper dig som har ett företag som behöver få ett bokslut i slutet av året.
Förutom det kan vi erbjuda:

 • Löpande redovisning
 • Löneadministration
 • Finansiell rapportering
 • Skatteplanering
 • Ta fram olika rapporter

Ta gärna kontakt så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag med en sund ekonomi och balans mellan intäkter och utgifter!

 

 

 

Pengar
ekonom

Om KAM Redovisning

KAM Redovisning är ett av landets bästa redovisningsbyråer som startade 2004. Idag har KAM Redovisning ett 20-tal anställda och mer än 180 kunder. Numera är vi medlem i SRF Konsulterna och kan erbjuda både en auktoriserad redovisningskonsult och auktoriserad lönekonsult. Vi som arbetar på Kam Redovisning arbetar enligt REX och SALK, vilket innebär att alla våra kunder får hög kvalitet i alla våra rutiner med stor effektivitet. Dessutom arbetar vi Visma SPCS och Fortnox bokförings- och redovisningsprogram. Våra kunder kan själva logga in och se alla bokslut i närtid.

Vanliga frågor om bokslut

 • Vad är ett bokslut?

  Ett bokslut är en sammanställning av företagets ekonomiska ställning och resultat under ett räkenskapsår. Det är en avslutande rapport som sammanfattar företagets ekonomiska prestationer och visar hur bolagets ekonomi har utvecklats under det senaste året.

 • Vad ska ingå i ett bokslut?

  Ett bokslut ska innehålla en resultat- och balansräkning, samt en kassaflödesanalys. Dessutom ska noter till bokslutet upprättas för att ge ytterligare information om bolagets ekonomi och förklara siffrorna i resultat- och balansräkningarna.

 • Hur gör man ett bokslut?

  Ett bokslut upprättas vanligtvis av en revisor eller en redovisningskonsult. För att göra ett bokslut behöver man samla in och analysera alla relevanta finansiella transaktioner som har skett under räkenskapsåret. Därefter sammanställer man informationen i resultat- och balansräkningen samt kassaflödesanalysen och lägger till eventuella noter.

 • Vad är skillnaden mellan bokslut och årsredovisning?

  Bokslutet är en del av årsredovisningen och ger en sammanfattning av bolagets ekonomiska prestationer under räkenskapsåret. Årsredovisningen innehåller dock även andra delar, som förvaltningsberättelse, revisorsberättelse och eventuellt koncernredovisning. Bokslutet är således en del av årsredovisningen men årsredovisningen är mer omfattande och innehåller mer information om bolagets verksamhet.

 • Hur ser ett bra bokslut ut?

  Ett bra bokslut är tydligt och lättförståeligt och ger en korrekt bild av bolagets ekonomi. Det ska innehålla alla nödvändiga uppgifter och följa lagar och regler. Dessutom bör det vara lätt att jämföra med tidigare bokslut och vara en grund för att fatta beslut om bolagets framtid.

 • Vad händer om man inte gör bokslut?

  Om man inte gör bokslut kan det leda till böter från Skatteverket eller andra myndigheter. Dessutom kan det bli svårt att planera för bolagets framtid eller söka finansiering eftersom man saknar en överblick över bolagets ekonomi.

 • Vad är syftet med ett bokslut?

  Syftet med ett bokslut är att ge en överblick över bolagets ekonomiska ställning och resultat under räkenskapsåret. Bokslutet är också viktigt för att planera för bolagets framtid och fatta beslut om bolagets verksamhet. Ett bokslut ger viktig information till ägare, investerare, långivare och andra intressenter om hur bolagets ekonomi har utvecklats under det senaste året. Det är också en viktig grund för att betala rätt skatt och följa lagar och regler för bokföring och redovisning.

Digitalt och personligt sedan 2004

Denna webbplats använder cookies
Integritetspolicy OK