Den största uppskattningen och bekräftelsen på vårt arbete

Det har gått tre år sedan KAM Redovisning blev utvald till Sveriges bästa redovisningbyrå - Visma Accounting Awards 2020 - Företagrnas Pris.
Juryns motivering löd:
"Företagarnas pris går till en älskad byrå som satsar på kommunikation och rådgivning och som hjälper företagare att växa i sin yrkesroll.
Kunderna älskar den här byrån, där kommunikation och rådgivning är ledord. “Vi får alltid ett individuellt bemötande som går långt utöver det förväntade. Byrån kan förklara ekonomi så att jag känner mig trygg och framgångsrik. Tack vare KAM kunde vi utföra våra uppdrag i Sverige”, är några omdömen. Den här byrån har utan tvekan hjälpt många företagare att växa som yrkesmänniskor. När det händer växer också Sveriges företag."
Sedan dess fortsätter vi att utveckla våra kunskaper, arbetssätt och kundomhändertagande.
Vi har möjlighet att samarbeta med fantastiska företagare och våra medarbetare utvecklas i sin yrkesroll vilket skapar glädje och trivsel på kontoret.
Den största uppskattningen och bekräftelsen på vårt arbete är att det alltid är företagare som själva hittar till oss genom rekommendationer av våra kunder.
Nu är det dags att nominera Sveriges bästa redoviningsbyrå igen. Glöm inte att rösta:
Visma Accounting Awards – vi utser Sveriges bästa byråer! (vismaspcs.se)

[video width="1080" height="1080" mp4="https://www.kam.nu/content/uploads/2023/09/www.reallygreatsite.com-4.mp4"][/video]

Föregående artikel Nästa artikel

Denna webbplats använder cookies
Integritetspolicy OK