KAM Redovisning AB får utmärkelse som ett Great Place To Work

KAM Redovisning AB får utmärkelse som ett Great Place To Work

Certifierad mellan december 2021- november 2022

 

KAM Redovisning är stolt över att ha blivit certifierad av Great Place to Work®. Den prestigefyllda utmärkelsen bygger helt på vad nuvarande medarbetare säger om sin erfarenhet av att arbeta på hos oss. I år säger 93 % av de anställda att KAM Redovisning är ett bra ställe att arbeta på.

Great Place to Work® är den globala ledaren inom arbetsplatskultur och hjälper organisationer att möjliggöra för ledarskapsbeteenden som ger ökad lönsamhet, engagerade medarbetare och fler innovationer. De organisationer som lever upp till de högt satta kraven för att vara ett great place to work får en certifiering som sträcker sig över 12 månader.

”En Great Place to Work-Certifiering™ är inget som kommer av sig själv – det kräver kontinuerligt engagemang för medarbetarens arbetsplatskultur och deras upplevelse av den”, säger Maria Grudén, vd för Great Place to Work. ”Certifieringen är det enda officiella erkännandet som helt grundas på medarbetarnas faktiska upplevelser av arbetsplatsen. Att bli certifierad innebär att KAM Redovisning är en av de bästa organisationerna i landet.”

 

– Jag är otroligt stolt över att vi gör KAM Redovisning till ett Great Place to Work. Resultatet från undersökningen överraskade mig positivt och det är oerhört glädjande att vi stärker vår position som en av de bästa arbetsplatserna. Det här är ett riktigt fint kvitto på att vi fortsätter att vårda och utveckla KAMs starka och värdefulla företagskultur. Våra medarbetare är engagerade, tacklar utmaningar och stödjer varandra. Vi har en öppen och kreativ atmosfär där medarbetarinflytande är en självklarhet, säger en mycket stolt Malgorzata Piwowarczyk, kontorschef på KAM Redovisning.

Vi anställer!

Vill du arbeta för ett företag där medarbetaren är högsta prioritet? Mejla gärna ditt cv till kontor@kam.nu

 

Om Great Place to Work

Great Place to Work® är ett undersöknings- och konsultföretag med huvudkontor i USA och med dotterbolag världen över. De har mer än 30 års erfarenhet av vad som utmärker en riktigt bra arbetsplats och vad som gör den till en av de allra bästa. Varje år utför de medarbetarundersökningar av 11,5 miljoner medarbetare från över 10 000 organisationer i 90 länder. I deras arbete utvärderar de organisationer för att ge dem ett mått på deras arbetsplatskultur och deras insats som arbetsgivare. De erbjuder utvärderings-, analys- och utvecklingstjänster, certifiering och utmärkelser som hjälper organisationer att förstå hur förtroendet i organisationen ger en mätbar effekt på medarbetarengagemang, produktivitet och finansiella resultat.

Great Place to Work® delar årligen ut kvalitetsutmärkelsen ”Sveriges Bästa Arbetsplatser ” som baseras på organisationens resultat i deras undersökningar.

Föregående artikel Nästa artikel

Denna webbplats använder cookies
Integritetspolicy OK