Vi söker nya medarbetare!

KAM Redovisning växer och vi söker nu efter engagerade redovisningskonsulter som vill arbeta i årets redovisningsbyrå 2020 enligt Visma. Du kommer bli en del av vårt fantastiska team och få möjlighet att vara med och utveckla branschens nöjdaste kunder!

Vad erbjuder vi?
KAM Redovisning är en redovisningsbyrå med konsulter inom redovisning, lön och skatt. Hos oss ges du möjlighet att utveckla din kompetens och du får från första början ansvar samt möjlighet att påverka ditt arbete. Vår kultur är familjär och arbetsklimatet är socialt och öppet, vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. I och med den digitala förändringsprocess som branschen går igenom får du även möjligheten att utveckla din IT-kompetens och utmanas i hur man kan hitta den mest effektiva administrativa lösningen för kunden.

KAM Redovisning har vunnit Årets Redovisningsbyrå samt blivit utsatt till Årets Gasellföretag av Dagens Industri. Vi satsar på kompetensutveckling för medarbetaren i form av utbildningar samt skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vårt breda tjänsteutbud innebär också att vi kan hjälpa kunderna på många plan. På så vis växer både du, ditt team och vi som bolag. Vi har varierande kunder från små en mans firmor till stora börsnoterade bolag.

Om tjänsten
Som redovisningskonsult hos oss arbetar du nära våra kunder med varierande och självständiga uppgifter såsom löpande tjänster och årsvisa tjänster inom området redovisning. Vi jobbar i flera olika system för att ge kunden den bästa administrativa lösningen. Våra kunder finns inom olika branscher med varierad storlek.

Vem är du?
Nu söker vi två redovisningskonsulter till vårt team i Stockholm. Det är viktigt att du som söker har driftkraft, är positiv och är duktig på att bygga relationer. Med kunden i fokus har du ett naturligt affärsdriv och ett analytiskt sinne. KAM Redovisning samarbetar med internationella kunder därför behöver du ha goda kunskaper i engelska och polska.

Vi ser gärna att du:

  • Har en examen från en KY-utbildning eller ekonomexamen med inriktning mot redovisning och revision.
  • Har erfarenhet från byrå och rollen som konsult.
  • Trivs med att arbeta både självständigt och i team, har lätt för att samarbeta och jobba mot uppsatta mål
  • Du har ett intresse av den pågående digitala utvecklingen.

 

Start: Snarast möjligt med hänsyn till ev. uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Plats: Årstaberg, Stockholm

Mejla gärna din ansökan till ekonomi@kam.nu

Föregående artikel Nästa artikel

Denna webbplats använder cookies
Integritetspolicy OK