Andra året i rad certifierad enligt GPTW

– Vi är väldigt stolta och glada över att bli tilldelade certifieringen en utmärkt arbetsplats genom Great Place to Work. Jag hoppas alla medarbetare känner stor stolthet i detta och att vi tillsammans bidragit till att förbättra vårt resultat år från år, säger Anna Skulska, styrelsesuppleant på KAM Redovisning.

Tack till alla fantastiska kollegor som skapar en så härlig arbetsplats!

Certifieringen grundar sig på Great Place to Work internationella standard för utvärdering av arbetsplatser.

Att vara certifierad som ett Great Place to Work är ett synligt bevis på att de anställda upplever en mycket hög grad av trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap bland kollegor och att ledningen inspirerar samt visar uppskattning och omtanke.

Om Great Place to Work
Företaget Great Place to Work undersöker varje år arbetsplats­kulturen för 11,5 miljoner medarbetare i 90 länder. Bakom studierna ligger 30-års forskning om vad som utmärker en bra arbetsplats. De allra bästa organisationerna rankas varje år på nationella listor. Bland annat bygger rankingen på medarbetarnas egna upplevelser av sin arbetsplats. Med Great Place to Works metod får organisationer stöd till ett tydligare fokus och process för förbättringsarbete.

Föregående artikel Nästa artikel

Denna webbplats använder cookies
Integritetspolicy OK